GEO Aukciós rendszerünk

Fields of Nature
GEO Aukció - Interaktív Területkezelő Térképpel támogatott Aukciós Rendszer ( Szerver kliens Felhő arhitektúrában)

Az GEO Aukció egy úttörő és interaktív megoldás területek kezelésére és értékesítésére aukciós formában. Ez a rendszer lehetővé teszi területek felhasználását, gondozását és felügyeletét akár értékesítés céljából is, mindezt egy könnyen kezelhető, intuitív felületen keresztül.

A rendszer használatához a területeket GEO azonosítókkal azonosítjuk JSON állományban tárolva, melyeket a megadott polikoordináták alapján határozzuk meg. Ezeket a területeket objektumként kezeli az aukciós rendszer, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyen áttekintsék és kezeljék azokat.

Az aukciók meghirdetése rendkívül egyszerű a GEO Aukció rendszerrel. A rendszer támogatja a gyors feltöltési lehetőséget CSV formátumból, akár több száz területet is lekezel egyszerre, automatikusan hozzárendelve azokat az objektumokhoz. Az objektumok egyedi paraméterezéssel is elláthatók. Az objektumok interaktív térképen jelennek meg, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyen meghatározzák, hol helyezkedik el a terület, és milyen információkkal rendelkezik. Egy felugró ablak tartalmazza az objektum legfőbb paramétereit.

A GEO adatokat a Leaflet.js használja, mely a WGS 84 koordináta-rendszerrel kompatibilis. Ez a rendszer a hosszúsági és szélességi fokokat használja a Föld felszínén történő pontok meghatározásához, így biztosítva a pontos és megbízható térképi megjelenítést.

A kulcs, valójában egy GeoJSON fájl előállítása. A térképi megjelenítést pedig valójában az openstreetmap.org biztostíja, a Leaflet.js segítségével ( Korlátlan lehívást tesz lehetővé - díjmentes eléréssel)

https://en.wikipedia.org/wiki/GeoJSON

https://datatracker.ietf.org/doc/html/rfc7946

Az GEO Aukció rendszer lehetőséget biztosít licitek közvetlen elhelyezését az egyes területekre, természetesen csak azok számára, akik a megfelelő jogosultsággal rendelkeznek. A felhasználók könnyen és gyorsan részt vehetnek az aukciókon, maximális átláthatóság és kényelem mellett.

Az aukciók lebonyolítása után, a rendszer automatikusan digitális szerződést köt a nyertes licitálóval, és e-mailben értesíti őket a végleges szerződéskötésről. Ezek a szerződések visszakereshetőek, tárolt időbélyeggel ellátott formátumban a szerverre mentve, így biztosítva a biztonságos és megbízható licitálást lekövető dokumentációt. Riportok készíthetők az egyes licitekről, ezek különböző szűrési feltételeknek megfelelően listázhatók

Az GEO Aukció egy modern és hatékony egyedi megoldás, amely segítségével a területkezelés és aukciók lebonyolítása egyszerű és hatékony folyamattá válik. Bármely ingatlanközvetítő, önkormányzat vagy magánszemély számára ideális eszköz a területek hatékony kezelésére és aukciók lebonyolítására.

Az aukciók lebonyolítása után, a rendszer automatikus digitális Szerződést köt a nyertes licitálóval, e-mailben értesíti a csatolt Elektronikusan Aláírt Dokumentummal támogatva a végleges szerződéskötést.A szerződések visszakereshetőek, és PDF formátumban a szerverre mentődnek.

Büszkék vagyunk a kifejlesztett rendszerünkre, mert az országba először nekünk sikerült egy ilyen összetett aukciós rendszert ötvözni a mai korszerű  GEOinformatikai megoldásokkal.

Jelenleg működő felületünket elérheto a www.eduvizigaukcio.hu portálon amely a Győr-Moson-Soproni árvízvédelmi töltés mentén keletkezett fű bérkaszálási értékesítését támogatja.

Amennyiben ilyen vagy ehhez hasonló rendszert tervez bevezetni szolgáltatásai közé, lépjen velünk kapcsolatba a lehetőségek átbeszéléshez.